Opleiding Multi-techniek

Celestetic Academy stelt voor om u in één dag te trainen in de essentiële anti-verouderingstechnieken: hydro-dermabrasie, peeling, microneedling, LED of mesotherapie. 

Volgende data
Plaats en tijd

Van 10 tot 17 uur
Tot Belgicastraat 9, 1930 Zaventem

Evaluatie
4.9/5 op basis van 12 klantbeoordelingen
Prijs
390
Meer informatie

+32 476 32 96 45 

De 100% aanpasbare gezichtsbehandeling onder de knie krijgen

Stel je voor dat je in staat bent om perfect te voldoen aan de verwachtingen en behoeften van elke klant, terwijl je zichtbare resultaten biedt zodra hij of zij de cabine verlaat ... Dit is mogelijk door het combineren van de technologieën die in de celestetisc Multi-technische Zorg zijn opgenomen:

 • Hydro microdermabrasie: diepe reiniging en revitalisering van de huid.
 • Peeling: met fruitzuren Peels 2.0
 • Microneedling
 • Cosmeceuticals 
 • En tot slot fotobiomodulatie met LED

Tijdens deze eendaagse training leert u deze verschillende technieken onder de knie te krijgen en past u ze van geval tot geval aan, afhankelijk van uw huidtype en de te verhelpen problemen.

 

Zich inschrijven
DE OPLEIDING IN DETAIL

Theorie, praktijk en examen

De Celestetic Academy biedt u een rijke en opwindende trainingsdag aan, die u in staat stelt alle theoretische kennis te verwerven die nodig is voor het beoefenen van de Chemical peelings. U zult ook in staat zijn om deze chemische peelings te testen en te oefenen om dit in de praktijk onder de knie te krijgen. Aan het einde van de dag wordt een examen in de vorm van een multiple choice test georganiseerd. Als u slaagt, ontvangt u een diploma dat uw bekwaamheid in het beoefenen van Chemical Peelings certificeert. Maaltijden en koffie zijn inbegrepen.

Theoretisch gedeelte

U begint met een huidstudie, voordat u elk product en apparaat in detail bekijkt om te leren hoe het werkt en wat het effect ervan is op de huid.
U zult de mechanismen begrijpen die deze technieken uiterst effectieve anti-verouderingsoplossingen maken voor alle huidtypen en die u in staat stellen om in te spelen op een veelheid van huidaandoeningen.

Praktisch gedeelte

Tijd om te oefenen! Leer hoe u elk apparaat onder de knie krijgt en hoe u elk product gebruikt. U leert vooral hoe u de behandeling kunt aanpassen aan het aangetroffen geval (huidskleur en -type, te behandelen problemen, etc.).

Technisch gedeelte van de verkoop

Je hebt nu de kennis en de hulp! U zult dan ontdekken hoe u er het beste van kunt maken om kwaliteitsklanten aan te trekken en loyaliteit op te bouwen met pakketten.
U wordt ook getraind in technieken die het gemakkelijker maken om na de behandeling cosmetische producten te verkopen.

Verkrijgen van het certificaat

U krijgt dan een professioneel certificaat dat getuigt van uw kennis en beheersing van elke techniek en elk product. Gefeliciteerd, u kunt nu 4 tot 5 behandelingen toevoegen aan uw behandelingsaanbod!

De antwoorden op al uw vragen

 • 1. Hoe kan ik de training volgen als ik niet kan reizen?

  Op dit moment zijn we bezig met de ontwikkeling van onze online opleidingen. U kunt dus binnenkort de opleidingen volgen van thuisuit! Verschillende demonstratievideo's geven u meer praktische informatie, maar het zal vooral een theoretische training zijn, daarom zijn de prijzen van onze online opleidingen lager. Het platform zou vanaf november beschikbaar moeten zijn.

 • 2. Kan ik de opleiding volgen zonder schoonheidsspecialiste te zijn?

  Ja, MAAR! U moet zich informeren over de wetgeving in uw land. Om bepaalde behandelingen te kunnen beoefenen, is het verplicht om een diploma in de esthetiek te hebben. Sommige behandelingen zijn nog steeds voorbehouden aan artsen (zoals laserontharing in Frankrijk). Als je de techniek oefent zonder dat je het recht hebt om dit te doen, is celestetic hier niet op aansprakelijk. Om aan de meeste trainingen te kunnen deelnemen, moet je een minimale kennis van de huid hebben.

 • 3. Hoe schrijf ik me in voor de training?

  U kunt zich direct online registreren. • Ga naar de pagina van de training die u wilt volgen. • Klik op de knop "Registreren". • Vul het formulier in en ga over tot de betaling • Na uw opleiding kunt u een factuur vragen om de BTW te recupereren.

 • 4. Hoe lang duurt de training?

  De opleidingen van de Celestetic Academy duren een hele dag. In de voormiddag vindt het theoretische deel plaats, en in de namiddag het praktische deel. Op het einde van de dag leg je een examen af die jouw kennis test over de techniek, slaag je hiervoor, dan overhandigen wij je een certificaat die bewijst dat je de opleiding hebt gevolgd.

 • 5. Hoeveel kost de opleiding?   De prijs voor de face-to-face cursussen is 290€.

 • 6. Moet ik apparatuur en een model meenemen?

  Nee, alles is ter plaatse aanwezig. U oefent op de Celestetic- en Neocure apparaten en producten. Maaltijden en drankjes zijn voorzien.

 • 7. Zijn de producten en apparaten in de prijs van de opleiding inbegrepen?

  Nee, maar wanneer u een Celestetic- of Neocure apparaat aanschaft is de opleiding hierbij inbegrepen.

 • 8. Wat zit er in de training? Hoe vindt het plaats?

  1. Theoretische gedeelte

   

  De hele ochtend staat in het teken van de theorie rond de techniek:

  • De werking
  • Woordenschat
  • Voor- en nadelen
  • Protocol
  • Indicaties en contra-indicaties
  • Rentabiliteit
  • Verkoopadvies

  2. Praktisch gedeelte

  Vervolgens breng je het grootste deel van dena middag door met het testen van de techniek op een model. U krijgt ook de mogelijkheid om als model te dienen en zo de sensaties van de behandeling te voelen. 


  3. Examen

  U legt dan het examen af om uw kennis te testen.

   

  4. Presentatie van het certificaat U ontvangt uw Celestetic Academy-certificaat waaruit blijkt dat u het apparaat of de producten in kwestie kunt gebruiken.

Heeft u een vraag die we niet hebben beantwoord? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Uw leraar

Ilse Van Drom

Sales Manager Antwerpen, Limburg & Nederland

Sales Manager Vlaanderen & gecertificeerde trainer
Ilse is onze trainer voor de Nederlandstalige opleidingen.
Als gediplomeerd schoonheidspecialiste en ruim 30 jaar ervaring in het vakgebied deelt zij heel graag haar kennis en passie voor resultaat en kwaliteit.

Onze andere opleidingen

...

Professionele training

Opleiding: Chemische Peelings
Duur en dagen : Van 10 tot 16u
08/02/2022(2 pl)
15/03/2022
Maximaliseer de resultaten van jouw behandelingen, en reduceer mogelijke bijwerkingen. Geef jouw klanten de ervaring van een nieuwe, herstelde huid. ...
...

Professionele training

Opleiding HIFU: gefocaliseerde ultrasounds
Duur en dagen : Van 10u tot 16u
23/02/2022
30/03/2022
Ontdek deze uiterst precieze esthetische procedure tijdens een volledige opleiding van één dag in ons opleidingscentrum van de Celestetic Academy.   ...
...

Professionele training

Opleiding Microneedling
Duur en dagen : Van 10 tot 16u
09/02/2022(3 pl)
16/03/2022
Microneedling kan worden gebruikt voor de behandeling van veel huidaandoeningen bij zowel mannelijke als vrouwelijke klanten, en dit op alle leeftijden. ontvangen. ...
...

Professionele training

Opleiding Multi-techniek
Duur en dagen : Van 10 tot 17 uur
Celestetic Academy stelt voor om u in één dag te trainen in de essentiële anti-verouderingstechnieken: hydro-dermabrasie, peeling, microneedling, LED of mesotherapie.  ...
...

Professionele training

Opleiding definitieve ontharing met Diode Laser
Duur en dagen : 10 tot 16u
16/02/2022
23/03/2022
Definitieve ontharing met de diode laser is een innovatie in de eshetica en is een efficiënte oplossing voor defenitieve ontharing zonder pijn of risico.        ...
...

Professionele training

Opleiding in Cryolipolyse
Duur en dagen : 10 tot 16u
02/03/2022
Cryolipolyse is de nieuwste innovatie in esthetiek en de ideale oplossing voor de behandeling van het silhouet en gelokaliseerde vetophopingen, zonder chirurgie en zonder pijn.   ...