Opleiding definitieve ontharing met Diode Laser

Definitieve ontharing met de diode laser is een innovatie in de eshetica en is een efficiënte oplossing voor defenitieve ontharing zonder pijn of risico. 

 

 

 

Volgende data
16/02/2022
23/03/2022
Plaats en tijd

10 tot 16u
Tot Belgicastraat 9, 1930 Zaventem

Evaluatie
4.6/5 op basis van 31 klantbeoordelingen
Prijs
490
Meer informatie

+32 476 32 96 45 

Leer de beste technieken in definitieve ontharing

Door het beoefenen van definitieve ontharing met deze techniek zonder risico's kunt u een zeer grote klantenkring bereiken, nieuwe klanten aantrekken en vooral klantenbinding opbouwen door het aanbieden van pakketten (minimaal 6 sessies zijn nodig om van het haar af te komen).

Deze eendaagse training zal u toelaten om de werking van de laser te begrijpen en u te laten kennismaken met de praktijk, waarbij u leert welk protocol u moet toepassen volgens de huidskleur en het type van beharing van de klant.

Zich inschrijven

Theorie

Eerst komt u in detail alles te weten over de haarcyclus, de verschillende haarsoorten en de werking van de laser. Wat is melanine, waaruit bestaat het haar, en hoe de laser erin slaagt het haar te vangen.
U zult ook beginnen met het begrijpen van de verschillende protocollen die moeten worden toegepast op basis van de aangetroffen gevallen (fijn haar, zwart haar, donkere huid, enz.).

Praktijk

Na een lunchpauze in het gezelschap van uw trainer kunt u de laser oefenen op een model of op een andere deelnemer. U zult het ook zelf kunnen testen om een goed gevoel te krijgen voor de sensaties en om te weten wat uw klanten zullen voelen.
In dit deel leert u hoe u de juiste instellingen kunt maken en hoe u de machine correct kunt gebruiken voor een optimaal resultaat.

Verkooptechnieken

Onze trainers proberen u te voorzien van alle sleutels tot succes! Hoe promoot u uw zorg, hoe trekt u nieuwe klanten aan, hoe positioneert u zich ten opzichte van uw concurrenten? Wat zijn de argumenten om een klant te overtuigen die twijfelt aan de effectiviteit van de behandeling? We zullen al deze vragen beantwoorden in het derde deel van deze training.

Vraag en antwoord sessie

Voordat je het examen aflegt, zorgt je instructeur ervoor dat je vragen niet onbeantwoord blijven!

Verkrijgen van het certificaat

Op het einde van de training ontvangt u een professioneel certificaat waaruit blijkt dat u in staat bent om permanente ontharing met de Diode Laser te beoefenen.

Vaardigheden verworven op het einde van de opleiding
 • Je hebt de techniek perfect onder de knie.
 • U weet hoe u het protocol moet aanpassen aan de huidtypes en -aanduidingen.
 • U bent in staat om uw klanten te adviseren en te overtuigen om permanente ontharing te gebruiken.

De antwoorden op al uw vragen

 • 1. Hoe kan ik de training volgen als ik niet kan reizen?

  Op dit moment zijn we bezig met de ontwikkeling van onze online opleidingen. U kunt dus binnenkort de opleidingen volgen van thuisuit! Verschillende demonstratievideo's geven u meer praktische informatie, maar het zal vooral een theoretische training zijn, daarom zijn de prijzen van onze online opleidingen lager. Het platform zou vanaf november beschikbaar moeten zijn.

 • 2. Kan ik de opleiding volgen zonder schoonheidsspecialiste te zijn?

  Ja, MAAR! U moet zich informeren over de wetgeving in uw land. Om bepaalde behandelingen te kunnen beoefenen, is het verplicht om een diploma in de esthetiek te hebben. Sommige behandelingen zijn nog steeds voorbehouden aan artsen (zoals laserontharing in Frankrijk). Als je de techniek oefent zonder dat je het recht hebt om dit te doen, is celestetic hier niet op aansprakelijk. Om aan de meeste trainingen te kunnen deelnemen, moet je een minimale kennis van de huid hebben.

 • 3. Hoe schrijf ik me in voor de training?

  U kunt zich direct online registreren. • Ga naar de pagina van de training die u wilt volgen. • Klik op de knop "Registreren". • Vul het formulier in en ga over tot de betaling • Na uw opleiding kunt u een factuur vragen om de BTW te recupereren.

 • 4. Hoe lang duurt de training?

  De opleidingen van de Celestetic Academy duren een hele dag. In de voormiddag vindt het theoretische deel plaats, en in de namiddag het praktische deel. Op het einde van de dag leg je een examen af die jouw kennis test over de techniek, slaag je hiervoor, dan overhandigen wij je een certificaat die bewijst dat je de opleiding hebt gevolgd.

 • 5. Hoeveel kost de opleiding?   De prijs voor de face-to-face cursussen is 290€.

 • 6. Moet ik apparatuur en een model meenemen?

  Nee, alles is ter plaatse aanwezig. U oefent op de Celestetic- en Neocure apparaten en producten. Maaltijden en drankjes zijn voorzien.

 • 7. Zijn de producten en apparaten in de prijs van de opleiding inbegrepen?

  Nee, maar wanneer u een Celestetic- of Neocure apparaat aanschaft is de opleiding hierbij inbegrepen.

 • 8. Wat zit er in de training? Hoe vindt het plaats?

  1. Theoretische gedeelte

   

  De hele ochtend staat in het teken van de theorie rond de techniek:

  • De werking
  • Woordenschat
  • Voor- en nadelen
  • Protocol
  • Indicaties en contra-indicaties
  • Rentabiliteit
  • Verkoopadvies

  2. Praktisch gedeelte

  Vervolgens breng je het grootste deel van dena middag door met het testen van de techniek op een model. U krijgt ook de mogelijkheid om als model te dienen en zo de sensaties van de behandeling te voelen. 


  3. Examen

  U legt dan het examen af om uw kennis te testen.

   

  4. Presentatie van het certificaat U ontvangt uw Celestetic Academy-certificaat waaruit blijkt dat u het apparaat of de producten in kwestie kunt gebruiken.

Heeft u een vraag die we niet hebben beantwoord? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Uw leraar

Ilse Van Drom

Sales Manager Antwerpen, Limburg & Nederland

Sales Manager Vlaanderen & gecertificeerde trainer
Ilse is onze trainer voor de Nederlandstalige opleidingen.
Als gediplomeerd schoonheidspecialiste en ruim 30 jaar ervaring in het vakgebied deelt zij heel graag haar kennis en passie voor resultaat en kwaliteit.

Onze andere opleidingen

...

Professionele training

Opleiding: Chemische Peelings
Duur en dagen : Van 10 tot 16u
08/02/2022(2 pl)
15/03/2022
Maximaliseer de resultaten van jouw behandelingen, en reduceer mogelijke bijwerkingen. Geef jouw klanten de ervaring van een nieuwe, herstelde huid. ...
...

Professionele training

Opleiding HIFU: gefocaliseerde ultrasounds
Duur en dagen : Van 10u tot 16u
23/02/2022
30/03/2022
Ontdek deze uiterst precieze esthetische procedure tijdens een volledige opleiding van één dag in ons opleidingscentrum van de Celestetic Academy.   ...
...

Professionele training

Opleiding Microneedling
Duur en dagen : Van 10 tot 16u
09/02/2022(3 pl)
16/03/2022
Microneedling kan worden gebruikt voor de behandeling van veel huidaandoeningen bij zowel mannelijke als vrouwelijke klanten, en dit op alle leeftijden. ontvangen. ...
...

Professionele training

Opleiding Multi-techniek
Duur en dagen : Van 10 tot 17 uur
Celestetic Academy stelt voor om u in één dag te trainen in de essentiële anti-verouderingstechnieken: hydro-dermabrasie, peeling, microneedling, LED of mesotherapie.  ...
...

Professionele training

Opleiding definitieve ontharing met Diode Laser
Duur en dagen : 10 tot 16u
16/02/2022
23/03/2022
Definitieve ontharing met de diode laser is een innovatie in de eshetica en is een efficiënte oplossing voor defenitieve ontharing zonder pijn of risico.        ...
...

Professionele training

Opleiding in Cryolipolyse
Duur en dagen : 10 tot 16u
02/03/2022
Cryolipolyse is de nieuwste innovatie in esthetiek en de ideale oplossing voor de behandeling van het silhouet en gelokaliseerde vetophopingen, zonder chirurgie en zonder pijn.   ...